Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Facebook entries
debsegs01
#1 Posted : Saturday, December 16, 2017 4:52:47 AM(UTC)
debsegs01

Rank: Advanced Member

Joined: 8/10/2014(UTC)
Posts: 338
Location: north east ohio

Thanks: 61 times
Was thanked: 122 time(s) in 117 post(s)

This is getting so frustrating.  Most of the facebook entries will not load for me.  It shows uploading  ( 0% ) and just spins.  Anyone have any suggestions?

curmudgeon2
#2 Posted : Saturday, December 16, 2017 9:35:20 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/14/2009(UTC)
Posts: 251

Thanks: 8 times
Was thanked: 108 time(s) in 68 post(s)

Have you tried a different Browser?

"Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go."

T. S. Eliot
brincalk1093
#3 Posted : Saturday, December 16, 2017 5:48:46 PM(UTC)
brincalk1093

Rank: Advanced Member

Joined: 10/3/2012(UTC)
Posts: 75
Location: Lapwai, idaho

Thanks: 101 times
Was thanked: 22 time(s) in 21 post(s)

I'm not having any trouble entering on facebook with Chrome. Good Luck!

debsegs01
#4 Posted : Saturday, December 16, 2017 10:29:23 PM(UTC)
debsegs01

Rank: Advanced Member

Joined: 8/10/2014(UTC)
Posts: 338
Location: north east ohio

Thanks: 61 times
Was thanked: 122 time(s) in 117 post(s)

Thanks curmudgeon.  After entering on chrome for the last few years it doesn't always load anymore.  I tried internet explorer and that worked for what I tried.  Very strange. 

mrsweepy
#5 Posted : Sunday, December 17, 2017 9:36:40 PM(UTC)
mrsweepy

Rank: Advanced Member

Joined: 8/15/2006(UTC)
Posts: 4,748

Thanks: 1 times
Was thanked: 798 time(s) in 464 post(s)

My question is, what operating system are you using?  It's sounds like a old MS version problem or one with no recent updates. 


In short, the problem is probably on your computer and related to the operating system. There are a couple of other things that could be causing your problem but the OS is where I would start.


Mr. Sweepy

BuuMaster1
#6 Posted : Wednesday, December 20, 2017 10:04:26 AM(UTC)
Rank: Member

Joined: 10/4/2015(UTC)
Posts: 28

Thanks: 28 times
Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)

I do sweeps off of my smartphone most of the time and the Facebook entries will NOT load ... unless I go to setting at the top and "Request Desktop Site."  Then the sweeps come in perfectly for me.  Not sure what OS or device you are using, but I think Sweepy's right about it being an OS thing.

Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.036 seconds.