Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

CAPTCHA
spica4038
#1 Posted : Thursday, June 28, 2018 1:32:48 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/30/2007(UTC)
Posts: 108

Was thanked: 19 time(s) in 18 post(s)

Can't get anything but single pic for street signs. Reload only brings up street signs again when previously it would bring up multiple pics to select cars, roads, busses, etc. And then it won't take the selections for street signs - just goes reloads new street signs. Any answers??

jerry1335
#2 Posted : Thursday, June 28, 2018 3:51:06 AM(UTC)
jerry1335

Rank: Advanced Member

Joined: 9/29/2006(UTC)
Posts: 678

Thanks: 6 times
Was thanked: 25 time(s) in 16 post(s)

I have this problem using Firefox.


 


I have two ways to go.  1. Reset my router.  Problem will be gone for up to a day.  Then do it again.


                                 2. Open a window with E or Crome.  


If that stops working -- Back to 1

fishrmn100
#4 Posted : Thursday, June 28, 2018 9:27:03 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 4/6/2009(UTC)
Posts: 497

Thanks: 50 times
Was thanked: 103 time(s) in 100 post(s)

I don't seem to be having any problems and I use FF.

curmudgeon2
#5 Posted : Friday, June 29, 2018 3:19:06 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/14/2009(UTC)
Posts: 261

Thanks: 8 times
Was thanked: 108 time(s) in 68 post(s)

 I also use Firefox and don't have any promlems

"Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go."

T. S. Eliot
kickstand1
#6 Posted : Friday, June 29, 2018 3:48:20 AM(UTC)
kickstand1

Rank: Advanced Member

Joined: 8/11/2008(UTC)
Posts: 3,476

Thanks: 4 times
Was thanked: 366 time(s) in 341 post(s)

no problem here, using firefox.

What a Great Day!

Member of $10,000 Club since October 2009
summerstorm59
#7 Posted : Saturday, June 30, 2018 9:14:43 AM(UTC)
summerstorm59

Rank: Advanced Member

Joined: 1/12/2008(UTC)
Posts: 3,815
Location: CENTRAL FL

Thanks: 52 times
Was thanked: 682 time(s) in 655 post(s)

3 DAYS IN A ROW NOW.  WENT TO THEIR FACEBOOK PAGE AND POSTED WHAT I THOUGHT.

STARTED JAN 8 2008
BIGGEST WIN
COKE REWARDS DISNEY TRIP $4011.00 DEC 2013
JOINED THE 10.000 CLUB 04-01-2015
----------------------------------------------------------------------------


















bombblash
#8 Posted : Sunday, July 1, 2018 7:38:26 AM(UTC)
Rank: Newbie

Joined: 11/11/2007(UTC)
Posts: 3

any 1 no how 2 fix captcha done all dont work 

spica4038
#9 Posted : Monday, July 2, 2018 1:21:14 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/30/2007(UTC)
Posts: 108

Was thanked: 19 time(s) in 18 post(s)

Still a problem. Tried using the speaker instead of the pic. Worked several times but then it went back to not working at all. Will keep trying to fix.

maypo
#3 Posted : Tuesday, July 3, 2018 3:08:23 AM(UTC)
maypo

Rank: Advanced Member

Joined: 6/26/2007(UTC)
Posts: 95

Thanks: 3 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)

jerry1335;209169 wrote:


I have this problem using Firefox.


 


I have two ways to go.  1. Reset my router.  Problem will be gone for up to a day.  Then do it again.


                                 2. Open a window with E or Crome.  


If that stops working -- Back to 1


maypo
#10 Posted : Tuesday, July 3, 2018 3:10:27 AM(UTC)
maypo

Rank: Advanced Member

Joined: 6/26/2007(UTC)
Posts: 95

Thanks: 3 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)

captchas are a pain for me! how do you reset your browser? safari and firefox trouble. havent used chrome


thanks

spica4038
#11 Posted : Thursday, July 5, 2018 2:04:33 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/30/2007(UTC)
Posts: 108

Was thanked: 19 time(s) in 18 post(s)

Same problem with CAPTCHA this morning - getting error message saying my PC may be sednding automated inquiries and I should try again later.


Tried something new. Designated Chrome as my default browser and then closed the browser. Brought up one of the problem sites by clicking on the URL which started Chrome and accessed the site. Still got only the one pic with street signs. On the first verify attempt it went to a new pic. On the second try the verify worked and I was able to complete the enry. Tried the same process on Ritxcan site and it went thru on the first try. Will try again tomorrow with FF.

chudder4444
#12 Posted : Thursday, July 5, 2018 2:42:16 AM(UTC)
chudder4444

Rank: Advanced Member

Joined: 8/31/2006(UTC)
Posts: 2,362

Thanks: 330 times
Was thanked: 1067 time(s) in 895 post(s)

I had the same thing happen to me this morning. I hit F5 and it refreshed the page and the captcha worked fine. If that doesn't work hit CTRL-F5, which should force a non cached refresh of the page, that in theory should load the whole page from scratch and not use any cached elements from your computer.


Jeff


 

$10,000 Club member since November 2008!
spica4038
#13 Posted : Friday, July 6, 2018 2:19:27 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/30/2007(UTC)
Posts: 108

Was thanked: 19 time(s) in 18 post(s)

I think Chudder is right on - it does seem to be a problem with cache. All the CAPTCHAs worked  this morning when I closed FF each time and then brought up the URL and FF at the same time. Used AUDIO. FF is set to delete all cache when it is closed. Tomorrow I will try F5.

vallaurie1
#14 Posted : Friday, July 6, 2018 2:32:31 AM(UTC)
Rank: Newbie

Joined: 7/10/2009(UTC)
Posts: 2

I still have the captch problem, using Firefox. Tried CTRL-F5 and stll can't get anything but street signs. Help!

spica4038
#15 Posted : Saturday, July 7, 2018 1:47:48 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/30/2007(UTC)
Posts: 108

Was thanked: 19 time(s) in 18 post(s)

CAPTCHA is flakey. Sometimes emtying the cache will work, sometimes not. Entered a NEW sweep this AM and separates pics of cars came up. Clicked on the pics and it went right thru. Really doesn't seem to matter which browser I use. Note that AUDIO seems to work most times but very difficult to understand. The audio usually has a multiple word phrase but entering ANY of the words I can understand works.

spica4038
#16 Posted : Sunday, July 8, 2018 1:57:55 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Joined: 3/30/2007(UTC)
Posts: 108

Was thanked: 19 time(s) in 18 post(s)

This will be my last post on this subject. Not every technique I have tried works every time. Today the first site came up with separate pics of boats and went thru fine, the second wouldn't work until I switched browsers, the third worked only with with AUDIO. Seems that it will never be consistent. GLTA!

Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.291 seconds.